2022 iPhone 13 Case with Camera Covers

2022 iPhone 13 Case with Camera Covers

Op 14 September 2021 presenteert Apple naar verwachting de nieuwe iPhone serie. Apple kenners en volgers van onder andere Tomsguide en Forbes zijn het met elkaar eens dat er op dit event vier nieuwe iPhones worden aangekondigd. Namelijk de iPhone 13, de iPhone 13 Mini, de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max. Dit is grotendeels vergelijkbaar met de iPhone 12 serie uit 2020, zowel kwa uiterlijk als kwa afmetingen.

Op het oog zit het grootste verschil in de camera aan de voor- en achterkant. Voor de productontwerpers van Spy-Fy een zeer belangrijk verschil omdat de iPhone 13 camera cases zo ontworpen moeten worden dat die camera’s goed te gebruiken zijn en de privacy beschermd kan worden. In dit artikel een inkijkje in de ontwikkeling en beschikbaarheid van de nieuwe 2021 iPhone 13 privacy cases met camera cover.

De iPhone 13 camera cover voor de achterkant

De positie van de camera is nagenoeg gelijk bij alle 4 de nieuwe modellen, het verschil zit hem in de grote van de camera. Met name de iPhone 13 Pro heeft een zeer grote camera ten opzichte van de grote van het toestel. Door het slimme ontwerp van het schuifsysteem is het gelukt voor alle vier de modellen de camera cover aan de achterkant op een elegante manier in de case te bouwen.

iPhone 13 front camera cover

Daarnaast steekt de camera van de iPhone 13 Pro en Pro Max verder uit door de verbeterde zoom en uitzoomlens. Dit betekent dat het schuifsysteem van de case vanzelfsprekend dikker moet zijn. De verdikking is zo minimaal mogelijk en de gewonnen ruimte wordt handig ingezet voor een betere valbescherming van de iPhone 13 case.

Selfie-camera cover voor de iPhone 13

De verwachting is dat de Notch, de inkeping in het scherm, van de iPhone 13 kleiner wordt. Het gepatenteerde schuifsysteem voor iPhone camera aan de voorkant moet naar verwachting iets anders gepositioneerd worden. Tot dusver is er weinig zekerheid over de indeling van de Notch van de nieuwe iPhone 2021. Dit betekent dat wij nog geen definitief ontwerp kunnen maken voor de iPhone 13 camera cover aan de voorkant. Een ontwerp voor alle opties staan klaar, en zodra er uitsluitsel is over het ontwerp gaat ook de Spy-Fy iPhone 13 Privacy Case in productie.

iPhone 13 front camera cover Spy-Fy

iPhone 13 case met camera cover voorverkoop

De iPhone 13 privacy cases gaan komende week in voorverkoop. Wij verwachten ongeveer 4 weken nodig te hebben, na het lanceren van de iPhone 13, om de Spy-Fy hoesjes met camera cover voor deze modellen te kunnen leveren. Garandeer jezelf van de eerste iPhone 13 cases met camera cover en bescherm jou nieuwe iPhone en je privacy!

Zie onze iPhone Privacy Case pagina voor de laatste updates.

Wil je het Apple event zelf volgen? Dit kan op 14 september om 19:00 Nederlandse tijd op Apple.com.

Volgende lezen

Why do you still need a webcam cover in 2022
Internet Security: Why You Should Cover Your Webcam