De iPhone Privacy Case

Privacy.

iphone privacy case spy-fy camera cover
iphone privacy case camera cover

Waar je ook gaat.

De iPhone Privacy Case

Van de slaapkamer tot aan de badkamer, onze smartphones gaan overal met ons mee. Met een camera aan de voor en achterkant wordt een groot deel van ons leven in beeld gebracht, ook als we niet in de selfie-modus zitten. Neem de controle terug over jouw camera’s!

De iPhone Privacy Case beschermt jou tegen iPhone camera spionage en beschermt jouw iPhone en camera tegen krassen en stoten.

Privacy- en valbescherming

Door middel van het eenvoudige camera schuifsysteem voorkom je dat er iemand met je camera’s meekijkt. Bedekt zowel de camera aan de voor- én achterkant!

De case 2 meter drop-tested. Daarnaast bieden de verhoogde randen aan de zijkanten en een geïntegreerd honeycomb systeem robuuste bescherming voor jouw iPhone tegen vallen en stoten. 

iphone privacy case
iphone privacy case

Elegant Nederlands ontwerp met perfecte fit

De knoppen van hoogwaardig chrome behouden hun souplesse bij gebruik en de behuizing van thermoplastisch polyurethaan doet eer aan het design van de iPhone.

Het slimme ontwerp met discrete iPhone camera covers bewijst dat functie niet hoeft te worden opgeofferd voor stijl. Minimalistisch, strak en simpel. 

Volledig functioneel

De Spy-Fy iPhone Privacy Case belemmert het gebruik van je iPhone niet. Zo is Face ID nog gewoon te gebruiken en heeft het schuifje een opening voor je zaklamp!

iphone case camera covers

Beschikbaarheid:

39,95 .
39,95 .
39,95 .
39,95 .
39,95 .