Terugbetalingsbeleid

We hopen dat u helemaal tevreden bent met uw Spy-Fy-producten. Mocht u om welke reden dan ook van gedachten veranderen over uw bestelling, dan helpen wij u graag bij het vinden van een passende oplossing. We bieden een retourperiode van 180 dagen voor al onze producten. Voordat u een bestelling plaatst en producten retourneert, moet u ons retourbeleid hieronder hebben gelezen. Als er artikelen worden geretourneerd die niet voldoen aan onze retourvoorwaarden, wordt de klant hiervan op de hoogte gesteld en wordt de betaling niet terugbetaald.

Retourbeleid
Voorwaarden:

 • Product (en) moeten binnen 180 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd
 • De klant moet het / de product (en) terugsturen in dezelfde staat als waarin het werd ontvangen (nieuw en ongebruikt *). Bewaar waar mogelijk ook de verpakking.
 • In het geval dat de klant van gedachten verandert of het verkeerde product (en) heeft besteld, draagt ​​de klant de kosten van retourzending en krijgt hij alleen de productprijs (minus de initiële verzendkosten) terugbetaald.
 • In het onwaarschijnlijke geval dat de klant een beschadigd of defect product (en) ontvangt, moet de klant het product of de producten retourneren en zal hij; (1) gratis een nieuwe bestelling van het product(en) ontvangen of (2) de productprijs en beide verzendkosten worden terugbetaald.

* Spyslide® Webcam Cover – geopende verpakking en / of gebruikt maar niet tevreden? Als je Spyslide Webcam Cover niet werkt zoals je had verwacht, of als je problemen hebt gehad met de applicatie op je laptop, neem dan contact met ons op via info@spy-fy.com en laat ons weten hoe we kunnen helpen. Als de Spyslide’s defect zijn, sturen we u onmiddellijk een nieuwe bestelling.

Hoe kan ik mijn product(en) retourneren?

 1. Stuur een e-mail naar info@spy-fy.com met je ordernummer, het product of de producten die je wilt retourneren en de reden voor het aanvragen van een retour.
 2. Nadat je een reactie op je retour-e-mail hebt ontvangen, stuur je je geretourneerde product(en) terug met een tracked verzendmethode
 3. Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, storten we het toepasselijke saldo terug op uw oorspronkelijke betaalmethode.

Een bestelling wijzigen of annuleren
Onze distributiecentra beginnen met het verwerken van bestellingen binnen 2 werkdagen nadat ze zijn geplaatst. We kunnen niet garanderen dat de door u gewenste wijzigingen in uw bestelling kunnen worden aangebracht voordat deze wordt verzonden, maar we zullen ons best doen om de nodige aanpassingen door te voeren als we hiervan op tijd op de hoogte worden gebracht. Vraag wijzigingen aan uw bestelling zo snel mogelijk aan door een e-mail te sturen naar info@spy-fy.com. De meeste bestellingen kunnen worden aangepast zolang ze nog niet zijn verzonden.

Zodra uw bestelling is verzonden, kunnen we uw bestelling niet meer wijzigen en kunnen we deze niet annuleren. In dit geval moet u de bestelling ontvangen, retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Garantie
De Spy-Fy elektronische producten hebben een garantie van 2 jaar. Deze garantie is alleen geldig voor de volgende producten:

 • USB Data Blocker: Laad je apparaten overal veilig op | 3-Pack
 • JuiceBack: Data Blokkerende Oplaadkabel voor iPhones en iPads
 • JuiceBack: Data Blokkerende Oplaadkabel voor USB-C Spy-Fy
 • Privacy Kit: Totale privacy bescherming

Mocht uw antwoord betreffende garantie en retouren hier niet bij staan? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.