Why you need an iPhone case with camera cover in 2023

Why you need an iPhone case with camera cover in 2023

Uw iPhone gaat overal mee naartoe, ze zijn zowat letterlijk aan onze verbonden. Dit betekent ook dat het ook aanwezig is op veel momenten die privé zijn. Dat wilt u graag zo houden. Een gehackte camera is een groot risico, dus in 2022 is een iPhone hoesje met een camera cover een must have. De privacyrisico’s van een gehackte camera zijn simpelweg te groot om geen actie te ondernemen. 

Door het hacken van de camera’s verzamelen hackers gevoelige informatie, wat ze doorverkopen of zelf gebruiken voor verschillende doeleinden. Vroeger gingen een privacy hoesje en stijl niet hand in hand. Maar, tijden veranderen, wat betekent dat een privacy hoesje inmiddels tegelijkertijd stijlvol kan zijn. 

Maar, het draait natuurlijk niet alleen om stijl. Spy-Fy heeft een lijst gemaakt met de verschillende redenen waarom een hoesje met camera bedekking van groot belang is in 2022. Heeft deze introductie u al overtuigd? Kijk dan in onze webshop naar alle beschikbare modellen.

Waarom u een iPhone hoesje met een camera cover nodig heeft in 2022

Al met al komen we uit op vijf redenen waarom een iPhone hoesje met camera cover van groot belang is in 2022. 

1. Je hebt een iPhone hoesje met een camera cover nodig omdat iPhone camera’s gehackt kunnen worden

Apple biedt een premie aan onderzoekers die in staat zijn om beveiligingslekken aan te achterhalen. De premie wordt de Apple Security Bounty genoemd. Ryan Pickren, een ethische hacker, kreeg onlangs 75.000 dollar betaald door Apple voor het blootleggen van de kwetsbaarheden van hun camera’s. Mocht u hier meer over willen weten, kijk dan zeker naar dit artikel van Forbes

Pickren ontdekte een beveiligingsfout op Safari. Als een individu overgehaald kon worden om op een bepaalde site te klikken, kreeg de persoon achter de website namelijk automatisch toegang tot de camera’s van een iPhone. Onder andere Zoom of Skype waren sites waarop dit kon gebeuren.

Pickren vertelde zelf dat “een bug als deze laat zien waarom gebruikers er nooit volledig op moeten vertrouwen dat hun camera veilig is…”. Het bewijs van de kwetsbaarheid was genoeg om de uitkering van Apple te krijgen. De kwetsbaarheid is gelukkig inmiddels is verholpen. Maar, het bewijst ook dat het hacken van een iPhone camera wel degelijk mogelijk is. Mensen die geen ethische hacker zijn kunnen er in dit geval misbruik van maken. 

2. Je hebt een iPhone hoesje met een camera cover nodig vanwege de functionaliteit.

Veel mensen weten dat de webcam van uw laptop gehackt kunnen worden. Veel mensen gebruiken daarom al een webcam cover om hun camera af te schermen. Maar, veel mensen zijn zich niet bewust dat dezelfde risico’s zich voordoen bij de camera’s op een smartphone.  

Natuurlijk is uw smartphone kleiner dan een laptop of computer. Daarnaast zijn ze letterlijk een stuk mobieler: we gebruiken ze op iedere locatie en situatie. Het is daarom misschien wel aantrekkelijker om een iPhone camera te hacken vergeleken met een webcam op uw laptop. 

Een iPhone hoesje met camera cover is functioneel op twee manieren. Ten eerste beschermd het de hardware, ofwel de smartphone zelf, tegen vallen en krassen. Daarnaast beschermd het uw privacy en digitale veiligheid omdat de manieren waarop hackers informatie over u kunnen verkrijgen worden verminderd. 

3. U heeft een iPhone hoesje met een camera cover nodig omdat u privacy verdient.

Uit onderzoek is gebleken dat 76% van de iPhone-gebruikers in de V.S. hun iPhone gebruikt op het toilet. Iedereen heeft er vast zijn redenen voor, maar daar hebben hackers weinig boodschap aan. Het geeft voornamelijk aan dat we bereid zijn om onze mobiel in letterlijk iedere situatie te gebruiken, hoe privé dan ook. 

Waarom iemand toegang wil hebben tot uw privé momenten? Er zijn zeker enkele redenen waaraan u kunt denken:

  • om een familielid te bespioneren of hun activiteiten te volgen;
  • om toegang te krijgen tot gevoelige informatie van concurrenten;
  • om werknemers op het werk in de gaten te houden;
  • om video-opnamen te maken.

Elk van de bovenstaande scenario’s vormt een inbreuk op iemands grondrecht op privacy. Apple werkt hard om de iPhone-camera’s veilig en onhackbaar te maken. Maar, uit eerdergenoemd onderzoek blijkt weer dat dit niet altijd volledig mogelijk is.  

Door het gebruik van een iPhone hoesje met camera cover verzekeren we u dat er niemand met u meekijkt. 

4. Je hebt een iPhone hoesje met een camera cover nodig omdat het een boodschap overbrengt.

De kleding die u draagt, de muziek die u luistert, het eten wat op uw bord ligt: alles zegt iets over wie u bent. Door de dingen die we gebruiken laten we andere weten wat we belangrijk vinden, of waar we meer over kunnen vertellen. 

Door het gebruik van een hoesje met camera cover laat u zien dat u zich ervan bewust bent dat de digitale wereld niet zonder risico’s komt. Het straalt uit dat u privacy en digitale veiligheid belangrijk vindt. 

De iPhone zelf is wordt reeds al gezien als een statussymboo. Daarnaast hebben zelfs de hoogste bazen van Apple en Facebook hun camera’s bedekt. Met een iPhone Privacy case laat u zien dat u niet alleen het product kent, maar ook de filosofie er achter: u doet er mee wat u wil, niet wat andere van u willen. 

5. Privacybescherming kan stijlvol zijn

Privacy is enkel functioneel, althans zo denken veel producenten of individuen. Een sticker van een appel, of gewoon een stukje tape, volstaat voor vele voor het afschermen van hun camera. Maar, stijlvol is het niet. Daarnaast maakt het de camera vuil en kan het blijvende schade aanrichten. 

De filosofie van Spy-Fy is dat privacy en stijl hand in hand kunnen gaan. De hoesjes van Spy-Fy kunt u kopen via onze webshop. U kunt zelfs al een hoesje voor de nieuwste iPhone 14 pre-orderen. 

Een elegante oplossing voor serieuze problemen. Zo proberen we bij Spy-Fy uw privacy te waarborgen. 

iPhone Privacy case modellen 

Genoeg redenen dus. Klik hieronder direct door naar de Spy-Fy iPhone Privacy Case die gepast is voor uw iPhone:

Volgende lezen

What you need to know about RFID Payment Cards
Digital Privacy in America: 10 Key Takeaways