Al meer dan 800.000 Privacy Producten verkocht | Over Spy-Fy

Webcam Cover Macbook

webcam cover macbook

Een Webcam Cover voor je MacBook; wat is jouw beste keuze?

De MacBook van Apple is een prachtig apparaat waar je graag een elegante webcam cover op wilt gebruiken. Je bent die lelijke sticker immers al snel beu in contrast met de strakheid van je MacBook. Ook is het veel professioneler om je MacBook op een elegant manier af te dekken, zeker in het oog van je potentiële klant. Helaas zijn de meeste webcam covers niet geschikt voor de MacBook. Hoe dat komt?

Een webcam cover mag maximaal 0.7 mm dik zijn om de vernieuwde MacBook Pro 2016 en de MacBook Air dicht te doen. Gelukkig hebben wij daar tijdens de ontwikkeling van de Spyslide Webcam Cover rekening mee gehouden, zodat onze Spyslide Webcam Cover ook voor jouw MacBook gebruikt kan worden!

Heb ik een Webcam Cover nodig voor mijn MacBook?

De MacBook heeft een ingebouwd LED lichtje dat oplicht zodra jij je webcam activeert. Apple noemt het de iSight. Helaas blijkt dit systeem niet altijd even waterdicht te zijn. Meerdere bronnen noemen het iSight systeem behoorlijk foutief en hackers kunnen eenvoudig om dit systeem heen.

In 2015 is er een vrouw geconfronteerd met haar eigen foto’s, gemaakt door haar ex man, zonder dat haar MacBook LED lampje ook maar één keer is gaan branden. Dit is een duidelijk teken dat het iSight systeem soms faalt in haar optreden als bescherming voor jouw privacy. Daarom raden wij aan altijd een webcam cover MacBook te gebruiken. Met een webcam cover heb je immers altijd de controle in eigen hand. De Spyslide Webcam Cover is ontwikkeld om ook MacBook gebruikers te kunnen voorzien van een elegant en praktische webcam cover.

Welke Webcam Cover kan ik het best voor mijn MacBook kopen?

Er zijn slechts een paar aanbieders die een webcam cover hebben ontwikkeld die dunner is dan 0.7mm. Zodra een webcam cover dikker is dan dit kun je de webcam cover niet gebruiken voor MacBook. Voor een Macbook webcam cover adviseren wij dus onze Spyslide Webcam Cover.