Het Spy-Fy Partner Programma

Samenwerken aan een digitale wereld waarin we privacy beschermen

partner program spy-fy

Wat is het Spy-Fy Partner Programma?

Met Spy-Fy ontwikkelen en produceren we premium hardware om jouw digitale privacy te beschermen. De privacy-sector is enorm, zowel in software als hardware. Wij werken aan een partnernetwerk van bedrijven waarmee we elkaars specialismen kunnen versterken. Dit gaat van advies en product/idee-ontwikkeling tot het gebruiken van elkaars communicatiekanalen.

Onze Partners

Privacy Direct: Privacy Juristen.

Privacy Direct is een jong, dynamisch privacy adviesbureau. Zij adviseren op het gebied van privacy management, geven trainingen, juridisch advies en doen vaak gratis een Privacy Quick Scan van jouw organisatie om mogelijke pijnpunten in kaart te brengen. Lees meer over Privacy Direct.

logo privacy direct
wave-inverted
logo vpn gids

VPNGids: VPN Vergelijker

VPNGids helpt jou bij het vinden van de beste VPN die bij jouw past. Een VPN (Virtual Privacy Network) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Als je via een VPN met het internet verbindt, wordt al jouw internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel gestuurd.

shape-2

Cybersecurity Universiteit: Online trainingen over cybersecurity

De Cybersecurity Universiteit biedt online trainingen aan die jou helpen te beschermen tegen cyberincidenten. Toegankelijk en duidelijk.

cybersecurity universiteit logo
wave-inverted
logo schippers IT

Schippers IT: Cybersecurity Specialist

Als jouw partner in cybersecurity, biedt Schippers IT verschillende producten en diensten die bijdragen aan jouw digitale veiligheid. Of je dit nu uit handen wilt geven of het liefst zo dicht mogelijk bij je houdt, ze zijn er altijd voor je. Stuur een mail naar cyber@schippers-it.nl of bel naar 0161-454 449 voor meer informatie.

Verkoop en Marketing partners

Marketingbus

Marketingbus is een online marketing bureau in Nijmegen dat ons advies geeft en helpt bij adverteren met oog op het behoud van privacy. Dit betekent onder andere een Cookie systeem volgens AVG wetgeving waarbij de bezoeker zelf bepaald of zij advertenties van ons te zien krijgen of niet.

Battler

Battler is verkooppartner van Spy-Fy artikelen in de reissector, met name backpackers. Hardloper op het gebied van veilig reizen is het tsa slot van backpackspullen.nl. Hiermee voorkom je dat anderen ongewenst aan jou spullen zitten.

Amazonadvies.nl

Amazonadvies.nl is verkooppartner voor onze privacy producten op Amazon voor zowel de Europese als de Amerikaanse markt. Op het gebied van administratie voorzien zij onder ander in het aanvragen van een Duits btw nummer.

Ook partner worden?

Neem contact op via wesley[at]spy-fy.com

Wesley Spy-Fy
Scroll naar top