Over ons

Spy-Fy creëert hoogwaardige producten om gebruik te maken van de technologie van vandaag, zonder daarbij privacy op te hoeven geven.

Ontdek onze producten>

Over ons

Spy-Fy: Wees de baas over jouw eigen privacy.

Spy-Fy begon toen onze twee medeoprichters, Ties en Peter, samenkwamen om ideeën te ontwikkelen voor producten die eenvoudig te gebruiken zijn, begrijpelijk voor niet-technische mensen, en oplossingen bieden voor de privacyproblemen van vandaag en morgen. De inspiratie die uiteindelijk zou uitgroeien tot Spy-Fy werd al lang geleden geplant. Een van onze oprichters, Ties, groeide op met het lezen van boeken als George Orwell's 1984, luisterde naar Rage Against the Machine en genoot van de kunst van Banksy. Hij voelde zich geïnspireerd door het gemeenschappelijke thema van individuen die opkomen voor hun rechten, zelfs in de wereld van vandaag waarin we allemaal verbonden zijn. Voor Ties was privacy duidelijk een van deze rechten die beschermd moest worden, en hij wilde een manier vinden om het verschil te maken.

In zijn eigen leven merkte hij het nieuws op dat verhalen bracht over de gevaren van webcam-hacking. In de digitale wereld van vandaag is het gebruik van technologie een fundamenteel onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Gedreven door de wens om op te komen voor digitale privacyrechten, zocht hij naar een oplossing die mensen kon beschermen tegen webcam-hacking. Het antwoord was eenvoudig, hij moest een webcam-afdekking ontwikkelen.

Klasgenoten werden vrienden, en vrienden werden zakenpartners... Ties en Peter studeerden allebei voor hun master in ondernemerschap in Amsterdam. Tijdens deze periode bespraken ze Ties' idee voor een webcamcover. Net als veel mensen gebruikte Peter een stukje tape als een doe-het-zelf webcamcover, en hij zag de behoefte aan een meer elegante en professioneel ogende oplossing. Hij geloofde dat de webcamcover enorm kon worden met slechts een paar belangrijke aanpassingen, en dat is toen onze medeoprichters begonnen samen te werken. Vanaf dat moment werd Spy-Fy geboren. Met de uitvinding van de Spyslide® Webcam Cover in 2017 hoefden mensen niet langer te worstelen met het gebruik van tape en post-its op hun laptops om hun webcams af te dekken. Maar daar bleef het niet bij. Webcamcovers bieden een oplossing voor webcamhacking, maar er zijn tal van andere privacykwesties die moeten worden aangepakt.

Waar we nu staan...

We willen samenwerken om de privacyproblemen op te lossen die zullen ontstaan naarmate de technologie blijft evolueren. We willen anderen inspireren om zich bij ons aan te sluiten in de strijd voor privacybewustzijn. Daarom willen we andere bedrijven de mogelijkheid bieden om onze producten te voorzien van hun logo. Samen kunnen we het geschenk van privacybewustzijn geven aan vrienden, familie, klanten, collega's, klanten en zakelijke relaties.

In lijn met onze visie van privacy zonder compromissen, heeft Spy-Fy een reeks aanpasbare producten en toevoegingen ontwikkeld waarmee mensen vandaag de dag technologie kunnen gebruiken zonder hun recht op privacy te hoeven opgeven. Spy-Fy ontwikkelt en produceert toegankelijke analoge oplossingen voor digitale privacyproblemen. We willen uw digitale privacy garanderen, zodat u kunt genieten van de technologische gemakken van vandaag.

We zijn trots op onze groeiende lijst van grote en kleine klanten aan wie we onze privacyproducten leveren. Met een groeiend internationaal team en ambities beloven we elke dag te werken aan het maken van de digitale wereld een veiligere plek, zodat we allemaal kunnen genieten van ons recht op privacy, zonder compromissen.

Ontworpen in Nederland

Samen kunnen we het geschenk van privacybewustzijn geven aan vrienden, familie en zakelijke relaties.

Duurzame producten

Militaire kwaliteitsbescherming met duurzame verpakking.

Privacy zonder compromis

Spy-Fy ontwikkelt en produceert toegankelijke analoge oplossingen voor digitale privacyproblemen.

Onze klanten zijn dol op ons!

Heath, London

Just perfect

The case is great quality and good design the case works great with the MagSafe. The case also provides good protection for the camera lenses. I would recommend it.

25-4-2023 - John, Emporia

The case not only protects my phone from scratches and drops

I recently bought an iPhone privacy case and I am really happy with it.  The case is made from strong materials that feel durable and solid. It fits my iPhone perfectly and doesn't add any unnecessary bulk or weight. The design is simple and looks good with my phone.  The privacy aspect is what really makes this case stand out. With this case, I can be sure that my camera's are covered.  Overall, I am really happy with my purchase of this iPhone privacy case. It provides me with the protection and privacy I need, without compromising on style or usability. I would recommend this case to anyone who values their privacy and wants to keep their phone safe.

30-3-2023 - Madison, Portland

Nice protection case

Share what your customers are saying about your products, customer service or shipping rates.