Al meer dan 800.000 Privacy Producten verkocht | Over Spy-Fy

Microfoon Blocker bedrukken met jouw logo?

custom microphone blocker

Een greep uit onze voorgaande klanten

microphone blocker with logo

Waarom bieden wij geen Microphone Blocker aan?

Bij Spy-Fy geloven wij in oplossingen die werken. Oplossingen die jouw digitale privacy beschermen en dat ook kunnen garanderen. Helaas is een laptop microphone blocker een valse oplossing tegen het risico om afgeluisterd te worden. Op deze pagina leggen wij je uit waarom een microphone blocker een zogenaamde “schijnoplossing” is die het afluisteren via jouw laptop, Macbook, iPhone of smartphone niet tegengaat.

Waarom werkt een Microphone Blocker niet tegen afluisteren?

Om meer duidelijkheid te creëren waarom een microphone blocker niet gaat voorkomen dat je afgeluisterd wordt moeten we eerst begrijpen hoe een zogenaamde “mic blocker” werkt.

Het idee achter de laptop microphone blocker is dat het jouw laptop laat denken dat er een audio signaal binnenkomt via de microphone blocker die in jouw jack audio ingang zit. Omdat de microfoon blocker geen signaal stuurt lijkt het stil aan de ontvanger (in dit geval de hacker) zijn kant. Helaas is dit een schijnoplossing. Hackers zijn slimmer dan dat.

De hacker heeft namelijk softwarematig controle over welke microfoon die in jouw apparaat wil gebruiken. Het hoeft niet perse via jouw jack audio ingang te gaan. Een hacker kan de audio namelijk doorsturen naar andere verborgen microfoons in jouw laptop, smartphone, iPhone of Macbook. Daarom werkt de microphone blocker niet. Wij willen niet een schijnoplossing aanbieden die hackers alsnog de mogelijkheid geeft om jouw af te luisteren via jouw iPhone.

Wil je alsnog je werknemers, klanten en relaties voorzien van een échte digitale privacy oplossing? Wij bieden een tiental werkende privacy gadgets die ook bedrukt kunnen worden.

Spy-Fy microphone blocker with logo

Meer informatie over Microphone Blocker bedrukken.

Word ik afgeluisterd door overheidsinstanties?

Volgens de AIVD hoeven we ons nergens zorgen over te maken (verrassing…) Alleen bepaalde doelgroepen die middels de Sleepwet als hoger risicogroepen worden geclassificeerd kunnen worden afgeluisterd. Dus zolang je geen risico vormt voor de samenleving is de kans klein dat je wordt afgeluisterd.

Word ik afgeluisterd voor commerciële doeleindes?

Je kent het wel, je bent in de supermarkt met je vrienden en hebt het over die heerlijke Ben en Jerry’s die je wil is een keer zou willen testen. Vervolgens ga je die avond het internet op en kom je overal reclames tegen van ijs. Hoe kan dat? Wordt je afgeluisterd via je iPhone of hoe weten ze dat. Het antwoord hierop is wat raadselachtig. Adverteerders van nu hebben ook predictieve waardes, jouw gedrag online kan namelijk ook jouw toekomst gedrag voorspellen en hiervan wordt gebruik gemaakt. Daarom lijkt het vaak alsof je afgeluisterd wordt.

Stel dat je daadwerkelijk afgeluisterd worden, ook dan zal een android microphone blocker niet helpen. Hackers hebben namelijk de mogelijkheid om je microfoon ontvangst door te sturen naar andere microfoons in jouw apparaat.

Als ik geen microphone blocker kan gebruiken, wat kan ik wel doen om mijn digitale privacy te beschermen?

Helaas zijn er partijen en bedrijven op de markt die de microphone blocker als oplossing tegen het afluisteren via de microfoon in je iPhone, laptop, smartphone of Macbook. Omdat de hacker softwarematig controle heeft over jouw microfoons werkt deze oplossing niet. Maar wat kun jij wel doen om je digitale privacy te waarborgen?

  • Webcam Cover Bedrukken: Een handig schuifje dat ervoor zorgt dat je jouw webcam altijd kan bedekken zonder die lelijke post it of sticker.
  • USB Data Blocker Bedrukken: Een USB tussenstuk dat ervoor zorgt dat tijdens het opladen jouw iPhone of smartphone niet gehackt wordt.
  • JuiceBack Data Blokkende Oplaadkabel Bedrukken: Een universele 3 in 1 oplaadkabel met data blokkerende functie. Hiermee kun jij altijd veilig jouw iPhone of smartphone opladen bij openbare USB poorten op bijvoorbeeld het vliegveld, in de trein of op jouw favoriete festival.
  • RFID Blokkerende Kaart Bedrukken: Een pas ter grootte van je bankpas die ervoor zorgt dat je niet geskimmed kan worden. Stop de pas in je portemonnee en sluit skimmers buiten met de actieve 13.56MhZ bescherming.