Garantie en retourneren

Mocht uw antwoord betreffende garantie en retouren hier niet bij staan? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Niet goed? Geld terug!

Vindt u dat uw Spyslide niet werkt zoals u had gehoopt, of is er iets fout gegaan bij het aanbrengen? Dan verzenden wij u gewoon een nieuwe toe, of retourneren wij u het betaalde bedrag. Is dit het geval? Stuur een bericht via onze contactpagina met een kleine vermelding waarom het fout is gegaan of waarom u niet tevreden bent en wij zorgen dan voor een oplossing.

Verzending:

Zodra u de bestelling heeft geplaatst proberen wij er altijd voor te zorgen dat deze binnen 48 uur in uw brievenbus zal liggen. Houd tevens wel rekening met de weekenden en eventuele feestdagen, dan kan het iets langer duren.

Herroepingsrecht:

U heeft wettelijk het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wij maken daar 180 dagen van! U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Spy-Fy geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.