Al meer dan 800.000 Privacy Producten verkocht | Over Spy-Fy

3 Redenen waarom een Webcam Cover ook in 2020 relevant is

webcam-cover-2020

In 2015 hebben wij onze eerste webcam cover ontwikkeld. Het eerst model was ontworpen als een ‘parkeerschijf’, en ging als warme broodjes over de toonbank. We zijn inmiddels 5 jaar, en ook 5 modellen webcam covers, verder. In 2020 zijn veel mensen bekend met webcam covers, maar dat maakt het niet minder relevant. 3 Redenen waarom een webcam cover nog steeds relevant is:

1. Het gevaar van webcam spionage is er nog steeds.

Er zijn ook in 2019 nog verschillende gevallen bekend van webcam spionage. Dit moeten we uiteraard zien te voorkomen. Mocht je toch slachtoffer worden van een hack, dan ben je met een webcam cover in ieder geval niet zichtbaar. En dus niet vatbaar voor chantage.

2. Veel mensen weten nog niet van het bestaan van webcam covers af.

Zoals in de introductie genoemd weten vandaag de dag veel mensen wat een webcam cover is. Feit is wel dat het meerendeel van de mensen nog niet weet wat een webcam cover is. De early adapters hebben er misschien wel een in gebruik, maar de groep mensen die het laatste tech nieuws minder goed volgt mogelijk nog niet.

3. Voor promotionele en marketing doeleinden is er beter geen beter product.

Al snel na het ontwikkelen van de eerste webcam covers kwam de vraag vanuit de markt voor webcam covers bedrukt met logo. En niet zonder reden: gemiddeld zitten wij tijdens ons werk zo’n 4 uur per dag voor de computer. Dus voor de webcam. Een webcam cover als relatiegeschenk is beschermt daarom niet alleen een relatie, maar het logo is ook zo’n 4 uur per dag prominent in beeld. Daarnaast is het gemakkelijk te verspreiden, is bedrukken met logo al mogelijk vanaf 100 stuks en is het een betaalbaar relatiegeschenk. Veel origineler dan een pen of USB-stick, en nog relevant als altijd!