Al meer dan 800.000 Privacy Producten verkocht | Over Spy-Fy

Alles over de camera van de iPhone 14 en de iPhone 14 Privacy Case

1-color-Spy-Fy-iPhone-14-Pro-iPhone-Privacy-Case-camera-covers

Niet al te lang geleden introduceerde Apple de nieuwe iPhone 14. Op dit moment is de nieuwste iPhone-serie overal verkrijgbaar. We bespraken in dit artikel al de grootste verschillen tussen de iPhone 13, iPhone 14 en iPhone 14 Pro Max. Toch hebben we een van de meest gebruikte functies van de iPhone 14 niet behandeld: de camera’s.

Bij Spy-Fy hebben we veel aandacht besteed aan een iPhone 14 Privacy Case, toepasbaar op alle modellen en iets wat steeds noodzakelijker is. Dit artikel zal het proces en de uitdagingen bij het maken van de Privacy Case uitleggen. Maar, eerst kijken we naar de nieuwe functies van de camera’s op de iPhone 14.

iPhone 14 Camera

De nieuwste iPhone 14 camera komt met een paar upgrades wanneer u hem vergelijkt met de vorige versies. Daarnaast is er ook verschil te zien tussen de modellen die zijn uitgebracht in de laatste iPhone series.

Over het algemeen gebruikt Apple drie verschillende cameralenzen:

 • Wide lens: wordt gebruikt voor alledaagse foto’s en video’s; 
 • Ultrawide lens: geeft een soort ‘uitzoom’ gevoel, zodat u meer kunt vastleggen;
 • Zoomlens: maakt het mogelijk om in te zoomen zonder aan kwaliteit in te boeten.

De eerste twee lenzen zijn op alle versies van de iPhone 14 te vinden. De zoomlens is alleen beschikbaar op de Pro-versies. 

Mensen die de voorkeur geven aan de gewone modellen kunnen volgend jaar upgrades verwachten, want er lijkt een duidelijke trend te zijn. Elk jaar voegt Apple doordachte nieuwe camerafuncties toe aan de iPhone Pro series, en het volgende jaar verwerkt het veel van die functies in het reguliere model.

iPhone 14 foto’s en video’s

De iPhone staat altijd al bekend om de hoge kwaliteit van haar camera’s. Bij de iPhone 14 is dat niet anders. Over het algemeen maken de camera’s van de iPhone 14 betere foto’s met meer details en realistischere kleuren.  

Er zijn een paar upgrades die ervoor zorgen dat de foto’s die u met uw iPhone 14 maakt van nog betere kwaliteit zijn dan voorheen. Om te beginnen is de nachtmodus op de iPhone 14 aanzienlijk verbeterd. Hiermee kan de gebruiker scherpe foto’s maken, vooral als er weinig licht is. 

Naast de nachtmodus is er een grote video-upgrade. Deze komt in de vorm van een actiemodus. De functie is ontworpen om vloeiende en stabiele video-opnames te maken wanneer u in beweging bent. De actiemodus is gemakkelijk in te stellen in de camera app. Als u bijvoorbeeld gaat hardlopen en u wilt filmen, wordt het gewiebel door uw passen gecorrigeerd en is er meer focus. 

Extra’s op de iPhone 14 Pro (Max) camera

Wil u echt de beste camera-ervaring hebben met de iPhone 14, dan kunt u het beste kiezen voor een van de iPhone 14 pro-versies. 

Megapixels 

De iPhone 14 Pro serie heeft meer megapixels dan de normale versie. Eigenlijk krijgen de iPhone 14 Pro (Max) versies de eerste megapixel MP upgrade sinds de iPhone 6, die helemaal terug in 2015 werd gelanceerd. De iPhone 14 Pro-modellen krijgen een 48MP hoofdcamera, waarmee hij zowel video’s in 8K als foto’s met een hogere resolutie kan maken. Vooral bij weinig licht maakt de 48MP echt het verschil.

Toch worden de foto’s die gemaakt worden door de Pro-versies niet standaard opgeslagen als 48MP. Het zou veel opslagruimte in beslag nemen voor slechts een klein beetje verschil. Vooral voor een gewone iPhone-gebruiker heeft dit weinig nut.  

LED-zaklamp en zoomlens

De iPhone 14 Pro (Max) heeft nog twee andere toegevoegde functies, namelijk een LED-zaklamp en het gebruik van een zoomlens. 

De zoomlens van de iPhone 14 Pro serie is in staat tot drie keer optische zoom. Inderdaad, een optische zoom, wat betekent dat het de functies heeft die normaal gesproken te zien zijn op professionele camera’s. Delen van de camera bewegen, waardoor de dingen die u wilt vastleggen dichter bij de lens kunnen worden gebracht. Dit betekent dat de kwaliteit niet achteruit gaat. 

Met de LED-zaklamp kunt u de helderheid van uw foto’s aanpassen aan de lens die u gebruikt. Aangezien de Pro-versie de zojuist beschreven extra lens heeft, is dit een welkome extra functie. 

iPhone 14 frontcamera

De frontcamera van de iPhone 14 is ook behoorlijk verbeterd, in alle versies. De frontcamera heeft nu een nieuw geïntroduceerde autofocus. Voorheen had de frontcamera een standaard scherpstelling. Dit kon leiden tot een focus op dingen die u eigenlijk niet wilde vastleggen. Met de autofocus is dit geen probleem meer.

De autofocus gaat goed samen met de verschillende modi die kunnen worden toegepast, bijvoorbeeld de Portretmodus. Deze kan nu 3D-dieptedetectie gebruiken, iets wat eerder niet kon.

Details over de iPhone 14 camera en positionering

De details van iPhone 14 camera zijn als volgt:

 • iPhone 14 en iPhone 14 Max: 
  • 12MP hoofdlens: 26mm, ƒ/1,5 diafragma
  • 12MP ultrawide: 13mm ƒ/2.4 diafragma.
 • iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max:
  • 48MP hoofd lens: 24mm, diafragma ƒ/1,78 diafragma; 
  • 12MP ultrawide lens: 13mm, diafragma ƒ/2.2 diafragma;
  • 12MP zoomlens met 3 keer optische zoom: 77mm, diafragma ƒ/2.8.

De plaatsing van de camera’s op de achterkant is, zoals verwacht, in de linkerbovenhoek. De camera’s zijn iets dikker dan de vorige versies, wat betekent dat de telefoon als geheel ongeveer 11,5 millimeter dik is. De Pro-versies hebben dus drie lenzen op de achterkant, terwijl de normale iPhone 14 versies er maar twee hebben.

De frontcamera is in alle versies precies in het midden geplaatst, met een extra lens rechts die de eerder genoemde autofocus mogelijk maakt.

De missie van Spy-Fy: digitale privacy beschermen voor iedereen

Bij Spy-Fy ontwikkelen we al jaren privacy hardware. We ontwikkelen en testen onze producten altijd grondig om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften op het gebied van privacy hardware. Privacy zonder compromissen, dat is waar we in geloven. Ons doel is daarom dus ook om producten te creëren waarmee mensen gebruik kunnen maken van de technologie van vandaag, zonder hun privacy op te hoeven offeren.

Alleen als uw privacy wordt gegarandeerd kunt u vrij leven. Wanneer mensen zich bewust zijn van hun privacy, kunnen ze zelf geïnformeerde privacy beslissingen te nemen. Het individu zelf dus, in plaats van bedrijven, overheden en andere partijen die claimen dat ze deze beslissingen voor de klant kunnen nemen. Privacybewustzijn onder de mensen is een groot onderdeel van het maken van dergelijke beslissingen.

Waar we begonnen…

Spy-Fy is begonnen toen onze twee medeoprichters Ties en Peter samenkwamen om ideeën te ontwikkelen voor producten die gemakkelijk te gebruiken zijn, begrijpelijk voor niet-tech mensen en oplossingen bieden voor de privacy problemen van vandaag en morgen. 

Tijdens het proces van klasgenoten die vrienden werden, en vrienden die zakenpartners werden, is het idee voor de Spyslide® Webcam Cover geboren. Een elegante en professioneel uitziende webcam cover gaf een kickstart aan Spy-Fy, maar daar bleef het niet bij. Webcam covers bieden een oplossing voor webcam hacking, maar er zijn tal van andere privacy kwesties die moeten worden aangepakt.

Spy-Fy is verder gegaan met een reeks aanpasbare producten en add-ons waarmee mensen de technologie van vandaag kunnen gebruiken zonder hun recht op privacy in gevaar te brengen. Dat betekent dus dat Spy-Fy toegankelijke analoge oplossingen ontwikkelt en produceert voor digitale privacy problemen. 

De originele Spy-Fy iPhone Privacy Case

De Spyslide werkt perfect voor laptops en Macbooks, maar bedekt niet de camera’s die u altijd bij u draagt; die op uw telefoon. De ontwikkeling van een product die uw privacy en telefoon tegelijkertijd beschermt was dus een logische vervolgstap. Dit product is de Spy-Fy iPhone Privacy Case geworden. Een case met front en rear camera covers, zodat al uw camera’s zijn beschermd.

Na veel prototypen en testen werd het eerste product gelanceerd: de iPhone 11 Privacy Case. Dit was ‘s werelds eerste iPhone case met front en rear camera covers. Uiteraard beschermt deze iPhone case uw iPhone tegelijkertijd tegen schade, naast het feit dat het hacken van uw camera wordt voorkomen. 

Waarom dit nodig is? Nog steeds willen cybercriminelen toegang tot de camera’s op uw toestellen om u in de gaten te houden of te chanteren. Met de slanke en elegante privacy case kunt u de controle over uw digitale privacy terugnemen. Schuif de camera afdekking op zijn plaats en maak het scherm voor ongewenste kijkers volledig zwart.

iphone 11 case camera covers

iPhone 14 Privacy Case verbeterd ontwerp

In de loop der jaren is de technologie en het ontwerp van de hoes voortdurend verbetert. Dit is ondermeer te zien in de bescherming die het hoesje biedt. Met air-cushion technologie en een verhoogde rand is uw iPhone altijd veilig tegen vallen of stoten. Inderdaad, de militaire bescherming zorgt voor een volledig beschermende telefoon. De iPhone 14 Privacy Case is getest op een val van 2 meter en met de nieuwe iPhone 14 privacy case hebben we een verbeterd case-ontwerp dat jaren van feedback van klanten heeft geïmplementeerd. 

Een geoptimaliseerde gebruikerservaring betekent niet dat de stijl er op achteruit gaat. De premium privacy case is strak en elegant, met een optimale pasvorm. We hebben ervoor gezorgd dat u FaceID altijd kunt gebruiken zoals u normaal zou doen en met het nieuwe vergrendelingsmechanisme ‘klikt’ de selfie slide vast zodat hij blijft zitten waar hij hoort. De cover van de achterste iPhone-camera biedt bescherming tegen krassen. Ook is de zaklamp altijd bedienbaar, zelfs als de camera is bedekt! Functie en stijl werken samen in dit slimme privacy telefoonhoesje. 

De iPhone 14 Privacy Case is onze beste tot nu toe en we kunnen niet wachten tot u er plezier van heeft. In onze shop kunt u nu uw hoesje bestellen!

[button size=”medium” style=”primary” text=”Meer te weten komen over de iPhone Privacy Case?” link=”https://spy-fy.com/iphone-privacy-case-with-camera-cover/””]